Lekker uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust

Bosch Duin Strand

Schitterend gelegen

Bosch Duin Strand beschikt over 12 luxe studio's (één kamer appartementen) voorzien van moderne badkamers met toilet, dubbele wastafels, dubbele stort-douche of douchecabine. Alle kamers zijn naast boxspring bedden voorzien van een volledig ingerichte keuken en comfortabele Chesterfield stoelen met tafel.

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen terrasje waar u heerlijk kunt ontspannen. Iedere ochtend vindt u een ontbijt-mandje met een vers ontbijt voor uw deur waardoor u in alle rust op uw eigen kamer het ontbijt kunt nuttigen. Het complex kenmerkt zich door de gemoedelijke, prettige sfeer waardoor een ieder zich hier direct thuis voelt.

Bosch Duin Strand is schitterend gelegen aan de duinen van Den Helder, het bos De Donkere Duinen en natuurgebied Mariëndal. Het complex is slechts door de duinen gescheiden van het strand en de zee. Hierdoor is dit complex de ideale basis voor strand liefhebbers, een aantal dagen heerlijk uitwaaien aan de kust of een prachtige fiets- of wandelroute door de duinen.

Direct reserveren